Скарите са много из Родината. Обаче не само наденицата на властта е една. Един е и задникът. Как може да замлъкне едно общество? Когато се замисли за собствения си дирник. Коронавирусът бе именно това занятие. Поне из нашенско. Знаете за колко бройки затвориха хората, знаете с колко сме сега. Тема, преоплождана от слагачите на властта. Медици препикаха дипломите си. Кой от кой се канят да ги късат. Само дето скъсаха нервите на хората, които разчитат на тях. И все мирише на пари.
Масовите тестове бяха отричани, защото при използването им щеше да се гилотинира легитимността на извънредното положение. След това започнаха да ги правят с хиляди на ден. Без да затягат. Но вече се плащат. Плаща се двойно и лечението. А уж лек нямало. Броят се излекувани, без да има илач. Един тест е 100 кинта. Касата поема или зомбираният индивид, който се е прокашлял.
Когато държавата пуши от скандали това е най-удобната тема. Защото преди всичко всеки мисли за собствения си г*з. И когато темата за г*за е от първостепенно значение, оядените дупета на останалите губят смисъл в дневния ред.
Леко, така, става ли ви ясно?
Освен „Разделяй и владей“, но и „Мисли за задника си“…
Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!
И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-По 162 санкции за водачи средно на ден
19 729 нарушения на пътя през Ковид периода!

-Ще имаме суперкомпютър! Чакайте 10 000 години очевадната истина

-Enjoy the silence
Дейв vs. Йълмаз –крал срещу господар на… тишината

-Общество без право на аутопсия

-Народът категоричен: Задникът е приоритет!

-Мрънкащи индивидуалисти, заедно само на маса
Ракия, компоти и чат-пат сръбска музика

-МОН ще плати само 500 лева на „дискриминиран директор“
24smolian.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I