Заради жалби от страна на жител на Неделино ще се забави ремонтът на улиците „Напредък“ и „Дельо войвода“ в родопския град.
Това става ясно от позицията на Общинската администрация във връзка с появили се спекулации в социалните мрежи, по отношение на спечеления европейски проект за ремонт на уличната мрежа, включващ ул. „Напредък“ и ул. „Дельо Войвода“.
„Към момента е избран изпълнител съгласно проведена обществена поръчка и съгласувана от Държавен фонд „Земеделие“ процедура. Държавен фонд „Земеделие“ /ДФЗ/ и община Неделино предстои да подпишат Анекс към договор № BG06RDNP001-7.001-0025-C01/07.05.2019г. за вписване на одобрения изпълнител за строителство и надзор на строително-монтажните дейности. Към настоящия момент се подготвя от експертите в ДФЗ, което е част от стандартната процедура по изпълнение на проекти, финансирани от Европейския съюз.
За съжаление поради подадени жалби от лице живеещо на една от горепосочените улици, целящо забавяне или спиране на финансирането на обектите, допълнително ще забави техния старт и реализация.
Убеден съм, че в най-кратки срокове ще открием строителните площадки на тези улици и жителите ще се радват на новите придобивки, въпреки създадените пречки и желанието на определени лица да провалят успешните политики по подобряване на жизнената среда в красивата ни община Неделино“, се посочва още в позицията.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I