135 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица за последното денонощие. 5 252 са PCR тестовете, направени през изминалите 24 часа. В Смолян има нови 6 случая на COVID-19. Най-много са в столицата – 25, Пловдив – 14, Варна – 13, Добрич и Благоевград – по 12, Силистра и Стара Загора – по 9, Хасково – 8.
Това сочат данните в Националната информационна система.
Към момента у нас са потвърдени общо 14 500 случая на новия коронавирус, от които 4 546 са активни. 9 442 са излекуваните лица. 256 от тях са регистрирани през последното денонощие.
С доказан COVID-19 в лечебни заведения за болнична помощ се намират 768 пациенти. От тях 56 са настанени в интензивни структури.
512 са починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус. 14 са новите случаи от последното денонощие.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I