154 са новодиагностицираните с COVID-19 лица за последните 24 часа. PCR тестовете, направени през изминалото денонощие, са 5 856. Спрямо предния ден има спад в процента на положителните проби - от 3,59 на сто до 2,62%.
В Смолян са регистрирани два нови случая на коронавирусна инфекция.
Най-много новозаразени има в столицата – 47, Благоевград – 29, Стара Загора – 10, Бургас и Пловдив – по 9.
Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в България, са общо 18 544. От тях 4 404 са активни. Излекуваните лица са 13 391, от които 150 са регистрирани за последното денонощие.
В лечебни заведения за болнична помощ са настанени 744 пациенти с доказан COVID-19. 37 от тях се намират в интензивни отделения или клиники.
Според Националната информационна система новият коронавирус е констатиран при 1036 лица-медицински служители. Девет нови случая са регистрирани през изминалите 24 часа.
Починалите лица, при които е била потвърдена коронавирусна инфекция, са 749. Новите случаи от последното денонощие са десет.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I