УВАЖАЕМИ КОМИСАР ЦЪРВУЛАНОВ,
УВАЖАЕМИ ОГНЕБОРЦИ,
Днес, на 14 септември, когато българският пожарникар чества своя професионален празник, имаме добър повод да Ви поздравим, и най-вече да изразим уважение и благодарности за професионализма и всеотдайността Ви, които влагате в осигуряването на обществената безопасност!
В РД „ПБЗН“ – Смолян работят доблестни мъже и жени, доказали добрата си подготовка и човещина, не само при гасене на пожари, но и в редица извънредни бедствени ситуации, за които не можеш да бъдеш предварително подготвен, а изискват точна преценка и мигновена реакция! В нашият тежък планински регион, където често сме изправени пред природни предизвикателства, Вашата помощ в съдействие с другите институции е незаменима! За всички нас, гражданите на област Смолян, Вашите високи професионални качества са изключителна ценност и внасят висока степен на сигурност и спокойствие в обществения живот! Приемете моите най-искрени адмирации и признателност!
Пожелавам здраве за Вас и близките Ви, леки и безинцидентни дежурства! Бъдете все така силни, смели и човечни! 
ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!
НЕДЯЛКО СЛАВОВ,
Областен управител на област Смолян


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I