„За поредна година фестивалът „Забранено за възрастни“ в област Смолян се провежда под моя егида, но откриването на тазгодишното девето издание ме прави особено щастлив! Причината за това е, че пандемията ни принуди да се ограничим от културни събития, да се отдалечим от сцената, от киното! Радвам се, че вие не се отказахте от провеждането на тази добра инициатива!“, каза областният управител Недялко Славов на откриването на 9-ия Международен фестивал за детска и младежка публика „Забранено за възрастни“.
„Децата в малките населени места нямат много възможности да се докоснат пряко до театралното, до филмовото изкуство! От тази гледна точка, вие сте своеобразни съвременни
будители, защото отивате и в най-малкото населено място, давате възможност на всички деца да преживеят едни незабравими емоции! А аз съм сигурен, че тези мигове остават паметни в съзнанията им!“, допълни Славов.
Международния театрален фестивал „Забранено за възрастни“ до 9 октомври ще предостави възможност на децата и младежите от град Смолян и още 20 по-малки градове и села в областта да се докоснат до магията на театралното и филмово изкуство.      
Фестивалът ще зарадва публиката с 11 професионални театрални и танцови представления и един игрален филм от България за деца и младежи.
Той се организира от Фондация „За Родопите“ в съорганизаторство с Община Смолян.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I