„Изграждаме проекти, които да са полезни за всички български граждани. Новият ГКПП  „Рудозем-Ксанти“ ще бъде завършен в началото на следващата година. Това е огромен инфраструктурен обект, който създава условия за бързо и лесно преминаване между България и Гърция“, обяви по време на посещението си на строителната площадка на границата край Рудозем министър-председателят Бойко Борисов.

Той прогнозира, че трафикът в региона ще се засили и затова се работи усилено и за изграждането на част от пътя между Асеновград и Пампорово. „Развитието на района ще увеличи нуждата от вода, за което ще изградим и нов водоем, чиято стойност възлиза на близо 2 милиона лева“, посочи Борисов.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I