Млад водач с лек автомобил „БМВ“-основание за проблем, особено когато шофьорът се опита да прави дрифтаджийски изпълнения. Жител на крумовградско село обаче въдвори ред в населеното място като… хвърли стол през терасата на дома си към дрифтаджията, а след това му донесе солена глоба.

Уникалната случка се разиграла в махала на село в община Крумовград. Шофьор на „баварец“ завъртял гуми през нощта в населеното място. Подавал газ, спирал, оставяйки следи по асфалта. Нервите на местен жител обаче не издържали и човекът хвърлил по автомобила стол от терасата си. Веднага след това сигнализирал на телефон 112 за въртежите на гуми пред къщата му. Полицейски патрул отишъл на място, но служителите на реда не успели да открият водача. Ден по-късно обаче той бил установен. „Стойките и чалъмите“ на младия водач му костваха глоба в размер на 3000 лева. Книжката му пък бе отнета за период от 12 месеца.

След обжалване, съдът в Крумовград потвърди санкцията на водача.

Припомняме, че само преди дни, 18-годишен с „БМВ“ успя да потроши няколко автомобила след въртене на гуми в квартал „Възрожденци“. Младият водач изгубил контрол след настъпване на газта и помел паркираните превозни средства.

24smolian.com

На снимката: След дрифт във „Възрожденци“

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I