ПП ГЕРБ – Девин направиха дарение на местната болница с цел подпомагане на медиците от първа линия. Председателят на общинската структура Владимир Солаков, общинските съветници Росица Чолакова и Юри Юриев, членовете на Управителния съвет -Венета Тодорова, Христина Димитрова и Велизар Шанов, закупиха за нуждите на Спешната помощ електронни и механични апарати за измерване на кръвно налягане, дезинфектанти, хавлиени кърпи и чаршафи. За Ковид отделението в болницата дариха 1000 маски, 100 литра дезинфектант, кофа с препарат за дезинфекция-Хлорамин-Т и бактерицидна лампа. Персоналът на лечебното заведение благодари за дарението, което ще им бъде от голяма полза.

Лекарите от първа линия молят всички жители на община Девин да спазват противоепидемичните мерки, за да пазят себе си, своите близки и хората, които работят денонощно и се борят за живота на всички, настанени за лечение в местната болница, която на този етап е запълена.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I