Сердар от България загина при ужасяваща катастрофа в Коледната нощ на магистрала в Германия…

Една новина, до болка позната.

Николай почина при инцидент на строеж в Нидерландия…

Една новина, до болка позната.

7 356 загинали при катастрофи в България в рамките на 10 години. По 735 загубили живота си по пътищата ни средно за 12 месеца.

Средна продължителност на живота-най-ниска в Европа. Най-боледуващи, най-бързо умиращи, най-бедни, най-отегчени, най-песимистично настроени.

Преди 30 лета едно домакинство е можело да си позволи три телевизора на година от общите си доходите. Сега може да си купи 13. Но какво ще гледа по тях?

Смърт, сълзи, кампании, които да ги избършат. Власт и паралелните й реалности. Кучета в автобуса. Средни пръсти в студиата.

Кукиш за народа. А без него…

На снимката: Някои вече не помнят тази съветска „плазма“

Четете по-късно темата на 24rodopi.com:

 

„Икономическото чудо“ на България за всяко домакинство

С една държава – 4055 хляба!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I