ПОЗДРАВЛЕНИЕ

От председателя на Общинския съвет в Смолян Венера Аръчкова към жителите и гостите на община Смолян за Новата 2021 г.

 

 Уважаеми  съграждани и гости на Смолян,

В тези празнични дни, когато на прага е Новата година, всички ние си правим равносметка – за успехите и пораженията, за радостта и тъгата. Отброяваме последните  часове  до Святата новогодишна  нощ, когато всеки от нас ще си пожелае това, което най-силно иска и ще повярва, че с рождествената светлина то ще се случи.

Нека и тази година посрещнем Новогодишните  празници с доброта в сърцето, светлина в душата и вяра в новото начало!  Да си пожелаем преди всичко здраве – за нас и близките ни! Топлина и уют в дома, щастливи деца! Да даряваме обич и подкрепа! Да следваме мечтите си и да ги претворяваме в красива реалност! Нека дните ни през  Новата година да са изпълнени с надежда и вдъхновение, мир и разбирателство!  Нека с вяра побеждаваме  предизвикателствата, а делата ни да бъдат благословени!

В  навечерието на Новата година приемете моите сърдечни пожелания за здраве , благоденствие и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко ваше начинание през 2021 година .

Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото. Да посрещнем щастливи и уверени в силите си  настъпващата 2021 година!

МИРНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Венера Аръчкова

Председател на Общински съвет- гр. Смолян

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I