След парламентарните избори през пролетта на 2021-ва ДПС се надява да има хоризонт да изпълни мисията си на национално-отговорна партия. Това бе акцент в словото на председателя на ДПС пред близо 900 делегати на 10-ата Национална конференция на партията, която се провежда онлайн заради коронавируса.

„Налице са предпоставки за историческата мисия на ДПС за спасението на България, за да гарантираме реформи във всички сектори на страната. Ние трябва да бъдем активни и да реализираме своята програма за ускорено развитие на държавата“, посочи в отчетния си доклад Карадайъ.

ГЕРБ не се справят с кризата, не чуха нашите предупреждения, посочи председателят.

"Липсва ясна програма за ускорено развитие, а национал-популистката същност на ГЕРБ има за основа цел разделение и противопоставяне на нацията. Резултатът е ерозия на държавността, рушене на демокрацията, неспазване на Конституция и законите на страната", каза председателят.

В отчета си за времето от април 2016-та до 12 декември 2020-та, Карадайъ отбеляза, че най-сериозното изпитание за единството на партията било в началото на периода. Припомняме, че тогава бе създадена партията ДОСТ, подкрепяна открито от властта в Анкара. Тогава дори на определени представители на ДПС им бе наложена забрана да влизат в Турция.

„Днес можем да се похвалим, че правилно тогава заложихме на разума, а не на емоцията“, каза Карадайъ.

Днес лично президентът Реджеп Тайип Ердоган поздрави ДПС, за която първи 24rodopi.com писа.

Местните избори през октомври 2019-та показали, че в ДПС не само, че възстановили нивото на единение, но дори партията се разширявала като влияние и получено доверие от избиратели.

“Днес е в ход нова индустриална революция! Водородна революция в дигиталната ера! Всяка поредна индустриална революция води човечеството до радикално преобразуване на живота и труда. Надпреварата, кой да въведе в по-мащабен план водорода, е състезание за това кой в утрешния ден ще има по-конкурентоспособна икономика и повече работни места”, подчерта Карадайъ.

Той подчерта: “За да се реализира нашата програма, е нужно силно ДПС!”.

24smolyan.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I