Над 850 лева събра Коледният базар в Девин. Със средствата ще бъдат подпомогнати всички болни, лекуващи се в болницата в родопския град.

„Благодарим на всички, които закупиха ръчно изработени сувенири, картички - истински шедьоври на изкуството, като по този начин дариха частица надежда на болен човек“, заявиха организаторите.

Те отправиха сърдечни благодарности към Община Девин.

Главен организатор на събитието са Местната комисия за борба с противообществените прояви, със секретар Лили Чаушева, и екологът към Община Девин - Нагиян Селим. Кметът на община Девин Здравко Иванов лично уважи благотворителната кампания като закупи част от изложените сувенири.

Ръководството на община Девин изказва своите най-искрени и сърдечни благодарности на всички деца, родители, учители и помощници за неуморния труд, който положиха в името на един човешки живот, защото тази Коледа най-големият подарък, който всеки може да получи е:  ТОВА СИ ТИ, СПАСИЛ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!

„Нека всеки да бъде със семейството си, обгърнат от топлотата на семейното огнище!

Бъдете живи и здрави и нека не забравяме: Колкото по- голямо е доброто, направено от нас, толкова повече животи ще спасим и повече усмивки ще жънем!“, посочиха от Общината.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I