Завърнал се у дома заради пандемията. Тя пък му отнела едни от най-близките хора. Сега той е готов-да се изправи, да продължи, да се бори…

„Заставам пред вас като кандидат за кмет на община Баните, издигнат от ПП ГЕРБ.

Знаете, че пандемията промени съдбата на много хора, някои загубиха работата си, а други изгубиха битката за живота си. Моето семейство е също част от тази черна статистика - загубихме баща ми и чичо ми - Милен и Невен. Длъжни сме обаче да се изправим след жестокия удар на съдбата и да продължим. В името на децата си, на близки, приятели, на самите нас. Позитивното от пандемията беше това, че със семейството ми заживяхме в общината, поради възможността за дистанционна работа. Знам, че част от жителите на общината не ме познават толкова добре, но считам, че това не е негатив, а напротив – дава ми възможност да изградя чисти отношения с всеки един от вас“.

Това силно послание отправи към всички жители на Баните кандидатът за кмет Павлин Белчев.

Той е на 38 години, магистър е по „Международни отношения“ към СУ „Св. Климент Охридски“, по „Право“ към ЮЗУ „Неофит Рилски” и по „Икономика“ към ВСУ „Черноризец Храбър“. Специализирал е „Международно право и международни отношения“ в Австрия и Гърция. От 2008 г. работи в Министерство на земеделието, храните и горите, като последователно дейността му е била свързана с европейска интеграция и международни отношения, Световната търговска организация, проекти за популяризиране на български храни в ЕС и трети страни, регистриране на български храни със защитени наименования на ниво ЕС, участие в изготвяне на нормативни актове на национално и европейско ниво.

„В рамките на своето управление баща ми Милен Белчев беше успешен кмет и считам, че неговото дело трябва да бъде продължено и надградено, защото нашата община заслужава това. Разчитам на вас, че ще ме припознаете като достойния избор, защото имам увереността и амбицията, че ще бъда човек, който гради и създава. Сигурен съм, че образованието ми, натрупаният професионален опит и създадените контакти на различни нива в администрацията ще ми помогнат да осъществя поставените си цели.

Смятам да водя позитивна кампания, без лични нападки и обиди, защото това не е моят подход на работа.

Вашата подкрепа ще бъде изключително важна за мен, за община Баните и за всички нас!“, категоричен е Павлин Белчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I