Мъж бе задържан с канабис за няколко лева, а после и осъден след като бе натопен от хора, с които се е надрусал.

Интересният случай е от Чепеларе.

Младият мъж отнесе глоба от 1000 лева заради марихуана за 3 лева и 75 стотинки.

Той се забавлявал с компания в заведение, където работила сестра му. По-късно родопчанинът, заедно с гаджето си и свой авер, тръгнал за квартирата, която наел в града. Купили си алкохол от магазин, а в жилището партито продължило. Момичето си легнало, а двамата мъже изпушили цигара канабис. След това приятелят на задържания си тръгнал. На сутринта в полицията се получил сигнал, че лицето от квартирата притежава наркотици. Униформените веднага се озовали на адреса, където открили общо 0,625 грама трева.

Случаятт бе приет като маловажен от магистратите, които освободиха от наказателна отговорност родопчанина, налагайки му единствено глоба.

24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I