"От площада в Мадан тръгнахме към жълтите павета и докараме демокрацията и свободата в България. Време е отново да дадем рестарт на държавата", категоричен бе лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на среща с актива на ДПС в Мадан.

Той припомни събитията отпреди 1990 година, когато държавата се отърсваше от тоталитарната власт.

"Ако гласуваме с номер 9 ще кажем стоп на мутризацията, герберизацията, ще кажем стоп на това, държавният служител да бъде слугинаж. С гласуването за ДПС ще се  възвърне демокрацията в страната ни, ще възвърне доверието към институциите", заяви още Карадайъ.

От своя страна евродепутатът Атидже Вели пожела мощната подкрепа за ДПС в Мадан да се пренесе на национално ниво.

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в Мадан, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението в Смолян. Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева,  инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I