Втори тур на частични избори се провежда днес в една община и четири кметства в различни региони на страната. Изборният ден започна в 7.00 часа и ще продължи до 20.00 часа.

На втори тур в Баните, област Смолян, един срещу друг се изправят Павлин Белчев от ГЕРБ и Ферад Емин от ДПС. По списък право на глас имат 3 622 души.

За гласа на 1 037-те избиратели в кметство Трояново, Бургаско, ще се борят Димитър Николов от Инициативен комитет и Галина Христова от ГЕРБ, съобщава агенция „Фокус“.

В Плевенско ще се състоят два балотажа. Единият е в село Славовица, където до балотаж стигнаха Галя Игнатова от Движение „България на гражданите“ и Георги Крумов от ГЕРБ. Броят на избирателите с право на глас в селото е 442.

Вторият балотаж е в Стежерово. До него са допуснати Диан Димитров от БНЗС и Пепа Костова от коалиция „БСП за България“. В населеното място право на глас имат 358 души.

В бургаското село Боян резултатът от изборите също ще се решава на втори тур. Сили ще премерят Ердинч Еминов от ДПС и Мехмед Мехмед от „БСП за България“. По списък 467 души са с право на глас.
Към момента няма подадени сигнали за нарушения.

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I