Бойко Борисов ще предложи Цвета Караянчева за председател на парламента, а ако не бъде приета, то ще бъде предложена за зам.-председател. Десислава Атанасова ще бъде избрана за председател на ПГ на ГЕРБ, посочи лидерът на партията.

Припомняме, че Караянчева е за пореден четвърти мандат избрана от 9-ти Кърджалийски многомандатен район.

Бойко Борисов коментира изборните резултати пред новите депутати групата на ГЕРБ.

"Оттеглям се от мястото си в парламента, въпреки че ги бих на две места", разкри Бойко Борисов. Той отбеляза още: "Щели да правят комисия - народът направи комисия чрез редовните честни парламентарни избори. Тези "нови" лица в политиката са от 30 години. Водеше политическо предаване по една от най-гледаните телевизии. Всяка вечер имаше предаване срещу системните партии и новото поколение израстна с това. Тези "нови" лица са добре забравени стари".

Даниел Митов ще е моето предложение за премиер на ГЕРБ, съобщи Бойко Борисов.

Името на бившия външен министър се върти в пространството от няколко дни.

"Аз ще гледам, ще помагам, ако трябва и ще се намеся", коментира министър-председателят действията на ГЕРБ.

75 са депутати на ГЕРБ те са крайно недостатъчни за избора на Митов. Нито една друга парламентарна сила няма да подкрепи ново правителство на ГЕРБ.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I