Областният информационен център в Смолян награди участниците в онлайн фотоконкурса „Европейският съюз в моята община". Десетки участници от всички общини на област Смолян запечатаха близо 700 снимки на обекти, реализирани с подкрепата на Европейския съюз.

Целта на конкурса бе да се стимулират гражданите , да се информират, открият и заснемат табели на проекти, финансирани с европейски средства.

Първенец по брой участници е община Смолян, откъдето е и Петър Славчев, който получи специална награда за най-голям брой заснети обекти – 87. Той сподели, че до момента не е предполагал колко много проекти, реализирани със средства от ЕС, има в община Смолян и е останал приятно изненадан.

Най-малкият участник в онлайн фотоконкурса е 4-годишният Атанас от община Чепеларе, който по думите на своите родители, много се е забавлявал, търсейки информационните табели.

Наградите бяха връчени от зам.-кмета на община Смолян Марин Захариев, който поздрави всички включили се в конкурса за активността им и затова, че са успели да видят как Европейският съюз е променил тяхната община. Той ги призова да бъдат все така будни, да се развиват и да не забравят колко е важно всички заедно да опазваме направеното.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I