За поредна година Детски отдел на Регионална библиотека “Николай Вранчев” – Смолян ще бъде място за детски забавления, игри и изненади през лятната ваканция.

Родителите, заедно с децата си, могат да изберат онези два часа активности в библиотеката, които да доставят радост и вълнение на подрастващите през м.юли и август.

Всеки понеделник от 14:00 – 16:00 ч.

„Приказчица сладкодумна” - в цветната детска стая родители могат да прочетат любими книжки на своите деца и поиграят с тях в летните жеги. 

Всеки вторник от 14:00 – 16:00 ч.

„Рисувани истории” -  прожекция на анимационни филми от фонда на библиотеката по предварителна заявка на тел: 0301/6-25-24 - Детски отдел 

Всяка сряда от 14:00 – 16:00 ч.

„Старите плочи оживяват” – избор на приказна история от аудио фонда, която да бъде чута на грамофон. 

Всеки четвъртък от 14:00 – 16:00 ч.

„Доброволец в библиотеката” – всеки желаещ да помогне в подредбата и почистването на книги, може да научи малките тайни на професия библиотекар.

Всеки петък от 14:00 – 16:00 ч.

„Весела поща” -  възможност за всеки детски читател да остави послание до свой приятел в библиотеката, който при получаването й ще бъде изненадан от библиотекар. 

Всички занимания са безплатни, при спазване на наложените противоепидемичните мерки за съответния период!

Teлeфoн зa ĸoнтaĸти и инфopмaция: 0301/ 62524, вътрешен 26 – Детски отдел.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I