"Демокрацията е управление по правилата и взаимно уважение. Именно, заради това искаме рестарт на държавността, за да върнем нормалността в страната".Това заяви водачът на листата  на ДПС в Смолян Хайри Садъков на среща с жителите на село Загражден, общ. Баните.

"Със сигурност скоро време в България няма да има еднокомпонентно управление. Трябва всички да осъзнаем своята отговорност и да работим за доброто на държавата, да загърбим егото си в името на хората", добави Садъков.

Той бе категоричен, че практиката показва, че ДПС може и го прави.

"Всичко се прави в името на хората, ако ги няма всичко е безсмислено. Затова трябва да се работи в кратки срокове, да се спре обезлюдяването на малките населени места. Този процес вече е почти стопиран в общините управлявани от ДПС", подчерта Садъков.

Общинският съветник на ДПС Стоянка Чонева, която е от Загражден благодари за подкрепата от страна на партията за родното й село и общината.

"Виждам единство  подкрепа в ДПС. Съжалявам, че в момента не е в общината Ферад Емин,  благодарение на когото  се прави нещо за селото", заяви Чонева.

Тя увери присъстващите, че ще продължи да работи в името на селото и ще разчита и вбъдеще на ДПС.

От своя страна общинският председател на ДПС в Баните Ферад Емин изброи част от проектите, реализирани с помощта на ДПС.

"Подменена е вътрешна воподпроводна мрежа в с. Малка Арда, завършен е водопроводът в с. Дрянка. Централната канализационна система в Баните, довеждащият колектор, отново са осъществени благодарение на подкрепата и съдействието на ДПС. Изграден е водоем и водопровод в Гълъбово. Селскостопански път от Сливка до Требе, Давидково - Манастир. В Загражден Еко пътеката и селскостопански път и др.", изтъкна Емин.

Хайри Садъков изрази своята благодарност от работата на Чонева и Емин, като изтъкна тяхната роля в проектите, които се реализират на територията на общината.

От своя страна присъстващите поискаха съдействие за изграждане на пътя до Карамуш.

На предизборната среща в Загражден присъства и председателят на местният съвет на ДПС Деян Читалов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I