Толкова много политолози, социолози, коментатори, анализиращи и прочие „ози“, „ори“ и „ащи“ „развяват гащи“ из медиите и внушават, че победилата на парламентарните избори партия „Има такъв народ“ хал хабер си няма от политика. Едни се натискат за служба и „лапане“, други „наливат акъл“ на потенциалните управляващи, а някои направо се оливат – искали да научат хората на Слави Трифонов как да „не ядат доматите с колците“. А всички вкупом се държат като мераклии пред спалня на девица!

И дори всички „ози“, „ори“ и „ащи“ да са прави, има една важна подробност – всички те вече са преминали през спалнята на Бойко Борисов – едни в прекия, други в преносния смисъл. Едни са били консумирани в периода, когато са се захласвали по мускула на ББ, други в „асфалтовия“ му период, а има и в списъка от времето на „менискус кахърите“. Консумирани! Пасивната страна под чаршафите.

Много джендърски е този мерак на консумираните от ББ, да искат да „таковат“ Слави и ИТН.

От 24rodopi.com

Снимка: pixabay.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I