"Родопа" (Смолян) загуби гостуването си на  "Ямбол 1915" с 2:3, след като главният рефер на двубоя Боян Славков от Пловдив, отсъди две спорни дузпи за домакините. Срещата от 6-ия кръг на първенството на "Трета лига" - Югоизточна група се игра днес в Ямбол.

Домакините откриха резултата в 30-та минута, след доста спорно посочване на бялата точка в наказателното поле на гостите от страна на Славков. Точен за "Ямбол 1915" бе Сашо Андонов. Равенството бе възобновено само 3 минути по-късно с гол на Николай Тихомиров. В края на полувремето, отново главният съдия се намеси и отсъди втора дузпа за тима от Ямбол. Сашо Димитров бе точен и направи резултатът 2:1.

През вторите 45 минути с гол за домакините се разписа отново Сашо Димитров в 85-та минута, като малко след това Чавдар Палагачев успя да намали резултата и в крайна сметка двубоят между ФК "Ямбол 1915" - ФК "Родопа" завърши при резултат 3:2.

Смолянският тим е 14-ти във временното класиране с актив от 4 точки и голова разлика 8:11, но е и с мач по-малко.

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I