В храм „Св. Николай Чудотворец” в Смолян с тържествен водосвет бе открита Новата духовна учебна година на Неделното училище – десета поред. След светата Литургия и отслужения водосвет нашият духовен наставник свещеник Васил Маджаров поздрави децата и ни пожела успешна учебна година. Бог да ни закриля, а ние да бъдем смирени и добри. Винаги да вярваме. Да се обръщаме към Господ не само в трудните моменти, а и  в добрите, да бъдем благодарни за това, че ни помага. Да не забравяме откъде сме тръгнали и да надграждаме знанията си. Да се обичаме.

На откриването присъстваха миряни, родители, а в службата взе участие църковният хор с диригент Радка Чакърова.

След водосвета отец Васил Маджаров и госпожа Цветкова заведоха децата във вече новата зала на Неделното училище. Там бяха раздадени учебни помагала по вероучение и беше представена новата учителка Мария Христева. Децата бяха щастливи и чакат с нетърпение новите занимания.

Антония Кушлева

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I