Спорна, здрава и присъствена учебна година си пожелаха на 15 септември директори, учители, родители и ученици. Всички учебни заведения в Смолянска община  тържествено отбелязаха 15 септември.

Зам.-кметът Марин Захариев поздрави учениците, преподавателите и родителите  в ПГИ „Карл Маркс“ –Смолян с откриването на новата учебна година. „Като възпитаник на тази гимназия съм изключително щастлив да кажа, че тя подготвя едни от най-отговорните хора в страната и по света. Пожелавам ви прекрасна учебна година, повече време в училище, уважавайте се, учете се и се забавлявайте“, пожела зам.-кметът на учениците. Той благодари на учителите и ръководството на училището, които се грижат за обучението на учениците.


Директорът на гимназията Мария Мечкарска пожела успешна учебна година, здраве, дисциплина и нестихваща енергия, за да се справят с епидемичната обстановка. Тя посочи, че училището е изцяло санирано и с обновена база.


С началото на новата учебна година гимназистите бяха поздравени от ФА „Родопа“  и оркестър „Икономско настроение“, с ръководител Боян Петевски.   

Секретарят на община Смолян Момчил Николов присъства на откриването на новата учебна година в ЕГ „Иван Вазов“-Смолян. Той поздрави учителите, учениците и  родителите с 15 септември. „Пожелавам ви здрава, благодатна, успешна и присъствена нова учебна година. Бъдете заедно в радости и трудности“, каза в поздравлението си Николов.  Той връчи на директорката на гимназията Надежда Горанова поздравителен адрес от кмета Николай Мелемов. Тя посочи, че иновативното училище е с над 30-годишна история. 2500 изявили се успешни хора са били възпитаници на Езиковата гимназия и са намерили успешна професионална реализация в България и чужбина.  

24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I