Нужни са точно 17 секунди, за да изберем по-добро бъдеще за България с номер 17. Това заяви третият в листата на ДПС в Смолян инж.Анджей Джандев по време на организираната от Движението информационна кампания в златоградското село Старцево. "Бъдещето ни е в нашите ръце, в тези на младите хора, защото заслужаваме бъдеще тук и сега, а не да работим за други каузи и икономики в чужбина. Правейки правилния избор, ние избираме достоен живот и за нашите родители, баби и дядовци, които го заслужават", добави инж. Джандев, който е и родом от Старцево.

В мероприятието участва и Рина Пехливанова, втора в листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район. "Младите хора са приоритет за ДПС, както и малките населени места. Ако дадете нужното доверие на ДПС с номер 17, то това ще ни даде сили да ги развиваме. Един също толкова важен приоритет за нас е безплатни детски градини за всички деца, както вече обяви нашият председател Мустафа Карадайъ, който е и наш кандидат за президент, а евродепутатът ни Искра Михайлова е кандидатурата ни за вицепрезидент", добави Пехливанова. Тя припомни, че благодарение на ДПС през тежките зимни месеци пенсионерите в България получават и по 120 лв. добавки, към пенсиите си. "Това беше едно от малкото неща, които успя да свърши предходното Народно събрание в краткия си живот, за което заслуга има ДПС", коментира още кандидатът за народен представител от ДПС - Смолян.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I