Най-слаб интерес към преброяването – в Родопите. Областите Кърджали и Смолян са в дъното по отчетени резултати към момента. Едва 20 на сто от населението в двете области е преброено.

Припомняме, че кампанията бе удължена до 10 октомври.

2 милиона и 300 хиляди българи са се преброили онлайн до 30 септември - това са 33 процента от хората. Още 2 милиона души или 27% са се преброили с анкетьор. Това прави общо 60% от населението, отчитат от НСИ.

Надеждите са оставащите 40% дотогава да бъдат преброени. Град, преброен на 100%, все още няма.

Най-много са преброените в област Стара Загора - около 90%. В София са 60%, като по-голямата част от тях - електронно.

24smolian.com

 

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I