Ремонтните дейности по водния цикъл в Смолян вбесиха тотално водачи, които вече си изпускат нервите едни срещу други.

Ще ви е*а майката селяни тъпи“, изрекъл вбесен шофьор към колега след като автомобилите им се засекли на пътя и не могли да се разминат. Причината била в затваряне на едното платно във връзка с дейностите по втория етап на водния проект.

Единият от водачите казал на колегата си, че трябва да даде на заден, за да премине поради стеснения участък. Другият така и не го сторил, което отприщило словесната агресия на първия. Мъжът дори слязъл и заключил автомобила като казал „Никой няма да минава по улицата тогава“. Това наложило обаждане до 112 и сигнал до полицията. Дошлият на място служител написал акт, в който пък афектираният шофьор посочил „Описаното е пълна глупост“.

В крайна сметка шофьорът получи санкция от 50 лева за нарушаване на обществения ред, която бе потвърдена от съда в Смолян.

24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I