Разяснителна кампания за начина на гласуване с машина за предстоящия вот ще има и в Смолян. На 5 ноември от 10 до 15 часа устройства ще бъдат разположени на стария център в града, пред ОД на МВР, в Райково пред читалище „Балкански просветител“ и в Устово пред читалище „Кирил Маджаров“.

Разяснителна кампания ще се проведе и в селата на община Смолян, които ще гласуват машинно. Това са Смилян, Търън, Момчиловци, Широка лъка и Виево.

Целта е гражданите да получат пояснения как се използват устройствата за двата вида избори на 14 ноември

Осигурен е обучител, който при нужда ще дава разяснения и ще отговаря на поставените въпроси.

Инициативата се организира от Районната избирателна комисия със съдействието на община Смолян и кметовете на кметства.

От РИК-Смолян призовават гражданите да се включат активно в обучителния процес.

24smolian.com

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I