Трябва да се сплотим и да върнем демокрацията в  България и да работим за развитието на страната. Това заяви водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на среща с избиратели в община Доспат.

"В момента страната ни не се движи в правилната посока. Налице са кризи във всички сектори. ДПС е отговорна партия и готова в този тежък момент за България, да роботи за стабилизиране на политическата обстановка и преодоляване на икономическата криза", добави Садъков.

Кандидат-народният представител увери присъстващите, че ДПС има подготвени кадри, които са се доказали през годините.

"При нас са хората са с изградена ценностна система, загрижени за вас и страната", добави Садъков.

Водачът на листата на ДПС в Смолян, подчерта, че е необходима сериозна подкрепа за Движението с номер 17 на 14 ноември, за да може партията да успее да помогне за пореден път за развитието на България.

"Всички знаете, кой е кандидатът ни за президент, Мустафа Карадайъ, нашият председател, добре познат на всички, тъй като и той е родопчанин като нас, родом е от Борино. Кандидатът ни за вицепрезидент е Искра Михайлова, евродепутат и доказан професионалист в Европа. Гласувайте за хората до вас", добави още кандидатът за народен представител.

Хайри Садъков се срещна с жители на Доспат, Късак, Барутин и Змеица.

С него бяха общинските председатели на ДПС в Борино и Доспат, Ахмед Карадайъ и Атанас Пържанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I