Тур дю Франс е най-известната колоездачна обиколка в света. У нас тя се нарича Тур д`Юроп, тоест „кръгче“ около Европа. Нашенци потърсиха своето собствено спасение из целия континет, че и по други. Хиляди от Родопите, милиони от цялата страна. Докато не се свихме до една шепа народ.

Евросъюзът отвори границите и фондовете. От първото се възползва народът, защото второто замина за наши хора, къщи, долапи, сметки, и точно определени бизнеси.

Кой както му харесва. Истината си е истина. И тя е по семействата на всички тези, за които ЕС се превърна просто в портал към друга вселена. В която си никой, но пък има от университети до бране на ягоди. На необходимата цена.

„Ако получавахме у дома поне по 1500 лева, никога не бих заминал. Децата ми израснаха без мен, загубих най-хубавите им години…“

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Турци с камери „отмъкват сватби“, подбиват цените!

-Милиарди за масово убийство

-Франк тръгна с колело към Хирошима, а…

Хиляди наши на Tour d`Europe* заради „мира“

-Море, мрем си като мухи…

Не „короната“, животът е страшен

-29 години след инцидента:

„Железният“ Мустафа поиска 500 000 лева обезщетение

-Ударът по джоба в студения сезон:

Ток, пелети, дърва или… 2 500 лева за топла зима!

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I