Скъпи родопчани,

за трети път тази година ни се налага да избираме в каква посока на развитие трябва да поеме нашата страна.

Досега бяхме свидетели на война между институциите, пълна липса на конструктивен диалог, непоемане на политическа отговорност, продължаване на натрупването на проблеми в здравната система, продължаващата миграция с впечатляващи размери, поскъпването на живота.

И точно тези избори са времето да се обединим, да се върнем към демокрацията, към единството на нацията, към държавността.

Време е политическите партии да поемат своята отговорност и да работят за добруването на хората в тези тежки времена, за единството на нацията, чрез активен диалог между институциите, политиците и гражданите.

Без съмнение тези избори са исторически за нашата партия.

В над 30-годишната си история ДПС за първи път издига кандидат-президентска двойка. Но именно сега имаме нужда от обединение, диалогичност и експертиза, които да тръгнат от най-високо държавно ниво - от президентската институция. Личности като Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са пример за толерантност, единство и представителност пред света.

Те олицетворяват точно това, от което имаме необходимост всички ние – да бъдем обединени и заедно да гледаме в една посока.

Само така ще достигнем средните европейски стандарти на живот.

Ние от ДПС сме готови да го направим!

Имаме уменията, знанията и желанието да променяме развитието на живота в подкрепа на хората.

Ще продължим да отстояваме проблемите на родопчани в Парламента. Ще бъдем Вашия глас и, повярвайте ще  бъдете чути!

Достатъчно е просто да излезем и да заявим, чрез гласа си желанието  за промяна.

Нека бъдем сплотени и единни, както винаги сме били и заедно да спасим България!

За държавността и единството на нацията, гласувайте с номер 17!

С уважение,

Хайри Садъков, кандидат за народен представител от ДПС

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I