Като няма къде да играят, ритат топка на площадката на бившия ДАП. Като съседите са болни и заядливи пък, работата става още по-кофти.

Мъж от родопско село направи забележка на играещи деца, бащата на едното пък му отвори рана на палеца на крака.

Случката се разиграва в малкото населено място. Болен местен жител трябвало да спазва точен режим на хранене заради здравословното си състояние. След това пък пиел хапчета, които го унасяли и лягал да си почива. Край дома му обаче често се събирали деца, които го притеснявали заради разговорите си на висок глас. В деня на саморазправата, младежите играели футбол на площадката на бившия ДАП. След като започнало да се стъмва те си тръгнали, но гласовете им край къщата ядосали болния мъж, който излязъл и започнал да им прави забележки. След като децата му се присмели, той ги подгонил.

Едното разказало случката на баща си след като се прибрало. Родителят се разгневил, грабнал мотиката и отишъл да се разправя със съселянина си. Препирнята се разразила в двора на болния. След обичайната доза крясъци, бащата на детето праснал с мотиката крака на местния заядливец. Ударът причинил разкъсна рана на палеца и… дела.

На две инстанции магистратите  решиха: бащата трябва да плати глоба в размер на 1000 лева, както и разноските на потърпевшия от 1189 лева.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I