С глоба се размина таксиметровият шофьор, който счупи зъба на свой колега след скандал за клиенти.

Както вече писахме, всичко се разиграло на пиаца за таксита в областния град. Потърпевшият бил „втора кола“, а по правило поръчката трябвало да се вземе от първата. Диспечерът съобщил, че клиент чака автомобил пред киното. Водачът на първата кола обаче бил извън превозното средство и не чул заявката. Тогава диспечерката посочила да тръгва №2. Вторият водач се отправил към клиента, но по време на курса чул от „прецакания“ си колега „Защо си взел поръчката, много си гладен“. „Отговорих му да си стои в колата и да слуша станцията“, посочи в съда потърпевшият. След курса се върнал на пиацата и слязъл, за да разговаря с друг колега. В този момент пристигнал водачът с първата кола, слязъл и след думите „Ти на какъв се правиш“ му нанесъл удар с юмрук. Мъжът залитнал, счупила му се коронка на зъба, а третият колега успял да озапти агресивният водач. На място пристигнал и екип на полицията, който задържал таксиметровия и му съставил акт.

На набития шофъор му се наложило да ходи на зъболекар в Смолян, дори и на преглед в столицата.

Биячът и битият застанаха пред съда. Техни колеги пък се явиха като свидетели.

Магистратите освободиха от наказателна отговорност агресивния водач, който пък заяви пред тях, че от месеци има конфликт с потърпевшия, за когото работил преди, и който не спирал да го псува.

Съдът наложи глоба в размер на 1500 лева.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I