Заедно гледали тютюн, животни. Зетът уважавал безкрайно властната си тъща, никога не й се противопоставял, купувал й подаръци за байрама, живеел на село при нея, защото тя не го пускала заедно с дъщеря й да заминат за града.

Толкова силна връзка, оценена на 70 000 лева.

Това е сумата, поискана от мъж от Родопите като обезщетение след смъртта на тъща му, загинала при пътно произшествие.

Всички доводи бяха изказани в съда от него и свидетели.

Инцидентът настъпил през 2016 година. Мъжът плачел, организирал погребението на жената. Преди това пък починала и съпругата му. Той се грижел за възрастната й майка. Заедно си пиели кафето, работили. След смъртта й дори спрял да излиза навън с приятели.

„Смъртта й бе трагедия. В нейно лице загубих човека, на когото се възхищавах и уважавах изключително много. Тя бе влиятелна жена, всяваща респект у всеки. Приемах я като родна майка, към мен се обръщаше със „сине“, обясни в съда родопчанинът.

Това обаче не бе достатъчно магистратите да постановят да му бъде изплатено искането обезщетение от застрахователната компания.

24smolian.com

 


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I