24smolian.com/Спорт

Футболните отбори на Златоград, Мадан и Девин са изключени от Българския футболен съюз на Борислав Михайлов, защото са участвали в алтернативния конгрес на БФС, на който за шеф бе избран Димитър Бербатов. 

Изпълкомът на БФС наложи най-тежката възможна санкция на аматьорски клубове, които участваха в алтернативния конгрес на БФС, организиран от Димитър Бербатов и екипа му. За нарушаване на устава при участието им в конгреса на 18 март са наказани 62 клуба от гласувалите за Бербатов 76.

"Членовете на ИК се запознаха със становищата на Аматьорската футболна лига и Комисията „Етика и феърплей“ (от 22.03.2022 г.) по повод организираното на 18.03.2022 г. в Националния дворец на културата и несъвместимо с членството в БФС събиране на клубове, и прие тяхното предложение към участвалите аматьорски футболни клубове да бъдат приложени най-строги санкции на основание чл. 28, ал. 1, т. 2 от Устава на БФС, а именно – следните клубове да бъдат изключени като членове на БФС, а отборите им да бъдат извадени от първенствата в системата на БФС“, гласи становището на Изпълкома.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I