24smolian.com/Политика

Бойко Борисов бе преизбран за лидер на ГЕРБ. 943 делегати на Националното събрание на партията гласуваха доверие за поне още един мандат на създателя  на ГЕРБ.

„По време на война командирите не се сменят", обяви Борисов, предлагайки Томислав Дончев и Даниел Митов за свои заместници. Делегатите гласуваха избора им с 942 гласа „за", без „против" и един „въздържал се".

"Много искаха да ме сменят. Много им се щеше дворът да остане без овчарско куче. Благодари на висшите партийци, че не са се подвели. Още имате нужда от мен. Много са подли, но още имате нужда от кучето. Аз ще ви кажа кога с Веждичката ще ходим да месим пластики", заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов посочи, че в управляващата коалиция не се случвало нищо друго освен борба за постове и пари.

ГЕРБ поема курс към предсрочни парламентарни избори, гласи другата новина от форума. Това става ясно от приетата декларация на VII Национално събрание на партията.

 

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I