Заместник областният управител на Смолян Явор Руженов и секретарят на администрацията Андрей Кадишев връчиха сертификати на участниците в  Първия областен земеделски и занаятчийски информационен базар „Произведено в Родопите“. С това символично приключи петдневното изложение, в което взеха участие над 20 земеделски стопани, преработватели на земеделска продукция,  майстори и занаятчии.


Те имаха възможност на безплатен щанд да предложат своята продукция, да получите актуална информация и консултации за кандидатстване с проекти по подходящи схеми и мерки, за възможностите за получаване на субсидии и  разработване на проекти, да обменят опит и идеи.

Проявата бе организирана от Областна администрация-Смолян , в партньорство с Областна дирекция “Земеделие“ -Смолян, Съвети в земеделието- Смолян, Държавен фонд „Земеделие” –Разплащателна агенция Смолян и Регионална занаятчийска камара.

Явор Руженов благодари на участниците и заяви, че Областна администрация ще организира подобни инициативи в подкрепа на различните браншови организации и през следващите месеци.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I