Студенти наблягат на канабиса по време на онлайн лекции, защото така си връщали силите, оправяло им се настроението, преодолявали умората и тревожността.

Това разкри в съда първокурсник от Смолян, който бил задържан с малко над 6 грама трева в областния град.

Мъжът бил спипан в опит да избяга от лек автомобил, в който пътувал. Малко преди това той си купил дрогата от дилър в квартал „Райково“. После се видял със свой приятел, който бил взел автомобила на баща си. Двамата младежи тръгнали да пообикалят из родопския град. На едно от кръстовищата обаче полицейски патрул им подал знак да спрат. Водачът се уплашил, защото не носил документите си, и продължил по пътя, последван от патрулката. В близост до стадион „Смолян“ спътникът му слязъл от колата и побягнал, но бил достигнат от униформен служител на реда. Пред него студентът признал, че сторил това защото в себе си носил канабис. Освен дрогата полицаите открили гриндер за стриване на наркотика, както и електронна везна.

По-късно в съда първокурсникът разказал, че негови приятели така преодолявали стреса от лекциите, та и затова той решил да пробва.

Подобно ноу-хау „Пуша и не чувствам умора“ обаче коства глоба в размер на 1000 лева на бъдещия висшист.

24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I