24smolian.com/Коментари

Някакъв политолог обяснява защо украинското знаме трябвало да се вее над Столична община. Разбира се, трибуна му дава вечно набърканата из нашенско медия „Дойче веле“. И опитите да бъде свален чуждия байрак, биват наричани от политолога нещо от сорта на „фалшив патриотизъм“. Ябанджийският явно е истински. Естествено цялото послание не минава без обичайните „ценности“ - демокрация, свободен пазар, човешки права…

Поредният ГМО продукт, глобалистки комсомолец. Има едни ценности и те са човешки. Всичко друго е генномодифицирано по образ и подобие и в услуга на създателя си. И къде е този свободен пазар, като ти се нарежда от новите господари откъде, на каква цена и по колко да купуваш? Къде е тази демокрация, в която една шепа стиска за топките 90 на сто от населението? И къде са тези човешки права, като именно „свободният запад“ налагаше ударно и ултимативно маски, изолации, ваксинации по време на пандемията, блокираше сметки и биеше недоволните? Същият, за когото не си човек, ако не си без… и не аплодираш създаването на 89-ия пол.

В същото време излиза на трибуната в Народното събрание съпредседателят на „Демократична България“ и обяснява как трябвало да се наложи „депутинизация“ на обществото. Да се забраняват всякакви руски символи в медии и изобщо навсякъде, а в България моментално да навлязат многонационални войски на НАТО…

Единият иска чужди байраци по сградите, другият някаква комсомолска демокрация с фашистки елементи, както и чужди войници край градовете.

И това за тях е патриотизъм.

България в момента е окупирана. От глупостта и напазаруваните пигмеи, които колкото и да крякат, не могат да заприличат на страшилища. Смешни и жалки са.

 

*

 

Две трети от българските граждани застават зад позицията за неутралитет във войната в Украйна, като тя се споделя и от огромната част от проруските и левите избиратели.

68,5% от българите смятат, че България трябва да запази неутралитет по отношение н войната в Украйна. Според 21% страната ни трябва да окаже подкрепа за Киев. Това сочат данните от национално проучване на агенция ЕСТАТ, свързано с войната в Украйна.

Една група от 30-40 души от първи петли до полунощ от телевизора „отварят очите“ на българите за случващото се в Украйна. И, по данните на ЕСТАТ, претърпяват пълен провал.

В центъра, откъдето тръгват насоките и парите за тези „просветители“, скоро може да стигнат до извода, че плащат като за експерти и харизматични политици и обществени, а реално се получава… заложили сме на "куци" пропагандатори.

Снимка: Pixabay.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I