24smolian.com/Коментари

Дали ще даваме оръжия на Украйна или ще им ремонтираме повредените танкове, все тая. Едно и също е-пак се сее смърт с наше участие. Впрочем, не сме спрели да изнасяме снаряди и други боеприпаси за конфликта. Просто на книга се води, че отиват в Полша, а от там...

И децата вече го знаят.

„Приехме смислено решение за Украйна само на хартия, а всъщност едно нищо“, обяви депутат от опозицията. И допълва: „За съжаление, двете решения, които предвиждаха нещо конкретно-на ГЕРБ и „Демократична България”, бяха отхвърлени с гласовете на „Продължаваме Промяната”. Но по-добре някакво решение, отколкото никакво”.

Не е имало друг парламент като този, с толкова милитаристи на глава от „населението“ в пленарна зала. Треска ги тресе, сън не ги лови, та да угодят на заветите на евроатлантизма-„мирът зависи от бомбите“

Активисти на една партия свалили украинското знаме, което болшинството в столичния съвет развя от сградата на Общината. Хубаво го свалили, ама онези турили ново…

Някакви хора с украински байраци набили възрастен мъж в софийски подлез. Засилили се били да обвиват и паметник в столицата…

Настана време при всяко събуждане да се питаме тази държава все още ли е България или някаква Украйна 2? Защо напълно не премахнем трикольорите от всички сгради? Барем някой народен представител рече, че „нещо смислено е направено за Украйна“, пък се кротне и сънят му се върне. Депутатът Хазарта да им спретне едно „Украйната ми е много по-добра от Украйната ти“.

Шегата настрана. Тъжно и жалко е. В Народното събрание са се инсталирали един куп хора, които са забравили в коя държава се намират. Изпадат и в гърчове, когато не успеят качествено да го докажат. А най-силното им оръжие е ненавистта към собствения народ.

Дясното и лявото в страната са някаква карикатура на люлеещите се мъду.и на коча. Което и да барнеш, все ще получиш това в средата.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I