24smolian.com/Общество/Регион

Жена роди в банята, без нито тя, нито роднините й да предполагат, че е бременна. Уникалният случай е станал преди дни в джебелското село Припек, съобщават колегите от 24rodopi.com. Благодарение на бързите действия на спешните медици от филиала в Джебел, детенцето е получило необходимите грижи, закарано е в болницата в Кърджали, а вече се намира при родителите си.

„Бебето е било буквално полуживо, когато се ражда. Много бързо действаха спешните медици и сега всичко е наред. Благодарим им“, споделиха пред екипа ни жители на селото.

Майката е с епилепсия. От години вземала медикаменти срещу припадъците. Лекарите пък казали на семейството, че поради тази причина едва ли ще има деца. Нито тя, нито съпругът й, нито родителите разбрали за бременността й.

„Тя е малко пълна, изобщо не й личеше“, разказаха съселяните на двойката. Дни преди раждането жената се оплаквала от болки в кръста. Семейството мислило, че има проблем с бъбреците. Родопчанката влязла в банята, където усетила, че раждането започва и  повикала съпруга си и майка си. Те пък незабавно потърсили екип на Спешна помощ.

„Жената е пенсионерка по болест, мъжът й пък работи в строителството. Живеят си в селото, при родителите на момичето. Детенцето е момче, вече е при тях. Щастливи са много“, допълниха съселяни на двойката.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I