24smolian.com/Общество

Кметът Николай Мелемов поздрави столетничката Руска Шопова от Широка лъка, която навърши един век. По традиция той връчи поздравителен адрес и сумата от 500 лв., която Общината дарява на възрастните хора, достигнали достолепната възраст.

Дълголетният ти жизнен път е пример за всеотдайност и отговорност. Прекланям се пред твоята мъдрост, житейски опит и трудолюбие. Само добър човек може да доживее до тези години, каза Мелемов на рожденичката. Той й пожела здраве и още дълги години да се радва на такава голяма любов и признание от близките и хора.

Столетничката беше поздравена и от кмета на Широка лъка Васил Седянков.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I