24smolian.com/Общество

Проведени са 72-часови проби на ГКПП „Рудозем-Ксанти“, обяви областният управител на Смолян Емил Хумчев.

„Системите работят и вървим към държавна приемателна комисия и предаването на пункта към Агенция „Митници“ и „Гранична полиция“. Пунктът е едно от най-модерните гранични съоръжения в България. Изграден е от Областна администрация- Смолян, по проект  с ръководител инж. Момчил Караиванов. Страхотно добре свършена работа! Браво на екипа и строителите, които са работили по изграждането!“, коментира Хумчев.


Общите инвестиции за проекта „CrossBo/Стремеж към подобряване на трансграничната достъпност“ са в размер на 38 802 558 EUR, от които 32 982 174 EUR са осигурени от Европейския фонд за регионално развитие на ЕС чрез „Оперативната програма Interreg V-A Гърция—България“ за програмния период 2014—2020 г. Инвестицията попада в приоритет „По-добра взаимосвързана трансгранична зона“.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I