24smolian.com/Регион

„Едни и същи хора, техни производни, нацвъкали се в разни партии. Едни и същи програми за светло бъдеще. А то не се случва. Кражби и далавери. Всеки негодяй влязъл в някаква партия и пълни джобове. Какво да се очаква от подобни, дето за пет стотинки истинска работа не са свършили през живота си. Изборите го доказват. От слаби по-слаби резултати. Балъците се топят. Остават далавераджиите. Кой да им вярва на оядените муцуни. Идва някакъв в нашето село. Едва диша от тлъстина. И започва да обяснява как щял да ни оправя проблемите. Абе, тези проблеми се трупат от 30 години, ти ли бе, холестерол, ще ги решиш? И не спира да повтаря едно и също „партията това, партията онова“. Едно нещо от себе си да бе рекъл. Няма. После обратно в колата и газ. Чакайте. Останаха само старците да им вярват. Ама те и на едно пакетче кафе „Нова Бразилия“ са доволни. Трябва да има липосукция на властта, по Здравна каса“, разказва родопчанин за една от редките му срещи с властта. Оядената. Дето не вярва на гладната. Но все идва с торбата с лъжите…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Почина в едно село, погребаха го в друго, а…

31 години мъртъв родопчанин се води жив

-Холестерол дори в душите, а гурбетчия предложи:

Липосукция на властта по Здравна каса

-Обещания на ишлеме, бъдеще на концесия

-Теглиш и вересия никому

Демокрацията и магаретата, а вождовете пак в кръчмите

-Отличници за износ

Гледат родителите и… напускат планината

-Фалшиви договори за продажба на коли в КАТ!

-85 000 родопчани са били под карантина

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I