24smolian.com/Политика

Бойко Борисов ми каза вчера, че е готов да се оттегли като лидер на ГЕРБ. Това обяви в сутрешния блок на БТВ Росен Плевнелиев, който през 2012 година стана президент от ГЕРБ, но през 2017 година Борисов прецени, че партията трябва да има друг кандидат.

"Борисов e готов да го направи и го е заявявал многократно, включително и в разговори с Кирил Петков“, посочи още Плевнелиев и подчерта: „Никой не може да вземе партията на Бойко Борисов. Тя е негова рожба, той си я е създал. И той ще продължи в тази партия да бъде основният фактор".

Мечтата на Бойко Борисов е да бъде Ахмед Доган от Банкя. Да стои и да командва от там по телефона. Той трябва да се дистанцира и да освободи партията си.

Това пък коментира съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов.

Според него, Борисов „трябва да се скрие" заради направеното от него през последните 12 години.

"ГЕРБ си има лидер, избран преди 3 месеца. Аз съм се дръпнал от депутатството, да не дразня, предложил съм кабинет без мое участие. От тук нататък да им играя по свирката, да оставя една силна партия да стане брошка на "Продължаваме промяната" (ПП) като "Демократична България" (ДБ), няма да стане. Категорично избори".

Това коментира пред "Сега" лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по повод думите на Росен Плевнелиев.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I