24smolian.com/Коментари

Махленски изказ, поведение, парламентаризъм със статут на елементаризъм. Всички са членове на едно безформено тяло, пълзящо към заветната власт. И нищо повече.

Една агенция, финансирана от Сорос, разпитала 1000 души и определила как ще приключат изборите, ако били днес. По-скоро подготвя почвата за бъдещата евроатлантическа коалиция тип „всички в една спалня“.

 

***

 

15-годишен уби възрастна жена на пътя, след като за пореден път подкара автомобил.

Негов набор в другия край на страната налага старец след като му брулил орехите.

Общото между двамата е, че вероятно не могат да си напишат имената правилно. Но автомобили и орехи им в главите.

Някакъв наркозависим помля и уби две млади жени с автомобила си…

Безпросветност, в която един министър се появява и с флегматичност пожелава спокоен петък.

Държава, в която миналото се убива от полуграмотни заради автомобил и орехи, и които съставляват бъдещето. В която те е страх дори да ходиш по тротоара, защото поредният обезумял нашарен наркоман може да те отнесе.

Държава, в която е убито всичко, живее само жаждата за власт.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I