24smolian.com/Коментари

В политиката няма място за гастарбайтери. Вече е доказано. Колкото и ореол на хъшове да им бе поставян. Това не са несретниците от кръчмата на Странджата в Браила. Които милеят да загинат за родината, с по една чорба фасул в гладните стомаси.

Сълзите на гурбетчиите не влизат в паниците.

Те идват, парадират и си тръгват, избрали „новия свят“, своето бъдеще.

От времето на бившия цар, гурбетчии на власт не е особено умно понятие. Видяхте и почувствахте. Това политическо месианство приключи. Спасителят е в сърцата, в храма, на иконата в семейния олтар. Той не е на трибуната на Народното събрание.

Спасението на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Колко проби, колко грешки?! Не ви ли стигна?! Да слушате цитати от Ботев, Вазов, Левски, от сричащи случайници? Вие сте Ботев, Вазов, Левски!

Спасението е в ръцете, в мазолите, дори в стоманата, ако щете. 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I