24smolian.com/Регион

По програмата за текущ ремонт и поддържане на Агенция „Пътна инфраструктура“ до края на септември ще се ремонтират над 10 км от път ІІІ-8652, в района на Неделино. Третокласният път е важна транспортна артерия в област Смолян. Свързва Неделино и Златоград с общините Баните и Ардино и областите Смолян и Кърджали.

Припомняме, че миналата седмица кметът на Неделино Боян Кехайов настоя за спешен ремонт и обезопасяване на пътните участъци Неделино-Бял извор и Неделино-Златоград.

Ремонтно-възстановителните работи ще са в отсечките между 15-ти и 17-ти км, и Неделино - Старцево, до кръстовището с пътя Мадан – Златоград - от 20-ти до 28-ми км. Ремонтът е за над 8,6 млн. лв. и средствата са от бюджета на АПИ. Двата участъка ще са с нова асфалтова настилка и подобрено отводняване. Ще се ремонтират банкетите. Предвиден е монтаж на нови ограничителни системи /мантинели/, знаци, хоризонтална маркировка и др.

Строителните дейности ще се изпълняват без спиране на движението, като превозните средства ще преминават в платното, в което не се работи. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство при пътуването, но предприеманите дейности са наложителни, за да се осигури безопасното преминаване по отсечките.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I