24smolian.com/Общество/Регион

В хода на проведените специализирана полицейска операции на територията обслужвана от ОДМВР-Смолян през изминалото денонощие са извършени проверки на 535 лица, 235 МПС, съобщиха от Областната дирекция. Съставени са 14 акта, задържани са 8 лица, като 3 от тях са непълнолетни, разкрити са 11 престъпления, образувани са 3 бързи производства, заведени са 5 преписки, установени са два случая на управление на МПС със служебно прекратена регистрация, разкрита е 1 кражба, установени са 3 лица обявени за издирване.

Акцията стартира в 18:30 часа и нейният обхват бе насочен в района на ул. „Младост“. Извършвани са проверки за адресни регистрации на живущите в района. По време на полицейските действия са проверени 224 лица и 7 моторни превозни средства, като в резултат на проверките са образувани  3 акта по Закона за закрила на детето, установени са 3 издирвани лица, по образувани досъдебни производства са задържани 6 лица, като 5 от тях са с данни за съпричастност за извършено престъпление, относно унищожаване и увреждане на имущество и нарушаване на обществения ред.

19-годишен смолянчанин е задържан за притежание на наркотични вещества.

В РУ-Чепеларе е получена е жалба от 25-годишен местен жител, с която съобщава, че на 31 август  при неизяснени обстоятелства за периода от 18.00 ч. до 19.00 ч. от питейно заведение,  намиращо се на  ул. ,,Васил Дечев", неизвестно лице е отнело парична сума в размер на 200 лева от шкаф зад бара. Установен е извършителя на деянието.

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I